28 d’agost del 2017

Pastís dedicat als gelats

SEMBLEN CUCURUTXOS DE GELAT

Avui toca aniversari del marit, una persona a qui li encanten els gelats, de tall, de terrina, de tota manera, sigui estiu o faci molt fred, els gelats sempre venen de gust. Doncs està clar, el pastís serà un simulacre de geladets.



La base és el pa de pessic clàssic.

Pa de pessic

 Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)

Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC)
(Recepta familiar)

Per omplir-lo he fet servir una "ganaché de xocolata", i crema Lemon Curd .
La cobertura està feta amb mantega de pastisseria, els cucurutxos de color de xocolata, no deixen de ser mantega de pastisseria amb una mica de xocolata en pols a fi i efecte de ser de color. La resta son plens amb Lemon Curd.

Ingredients per fer la Crema Lemon Curd. (Adaptació d'entre diverses receptes d'internet. Gràcies a tants blogs i webs per la vostra col·laboració.)

3ous
215g de sucre en pols
100g de mantega
150g de suc de llimona
ratlladura de 2 llimones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada