10 de setembre del 2017

La "Mona " de Pasqua

LA MONA

NAMASTÉ


La meva fillola exerceix el Ioga; Conjunt de tècniques de concentració, provinents de l'Índia.

Doncs he pensat afegir un toc de xocolata, com ja és conegut és un bon estimulant natural que produeix un gran impuls a la nostra energia física i cerebral.


Bon profit i Bona Pasqua!


La base és el pa de pessic clàssic.

Pa de pessic

 Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)

Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC)
(Recepta familiar)

L'interior, farcida d'una crema de mantega.
També la utilitzem per cobrir la superfície. Posar ametlla a trocets per tot el voltant.

·       Crema de mantega
1 clara
100 g sucre ( almívar)
300 g  de mantega (a temperatura ambient) 

La flor, és feta amb fondant, plantilles i retallar.
Per fer la figura, cal fondre xocolata, estendre-la en un paper vegetal i un cop freda anar retallant-la segons la plantilla. Poc a poc doncs es trenca amb facilitat.
I per tal de ser una mica més "Mona de Pasqua" uns micos (plomes) hi són benvingudes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada