12 de gener del 2024

UNA ESCAPADA DE NOIES PER BARCELONA 2023

                        ESCAPADA DE NOIES PER BARCELONA

Trobar el dia per fer una passejada per la Ciutat Comtal amb les persones estimades és molt important, podrien ser més, però contenta amb les reunides. La meva filla, la meva germana i una neboda.

Barcelona sembla un vesper, gent arreu, botigues a petar, m'encanta aquesta moguda i sobretot en aquestes dates on el consum és molt important i els comerços sembla que competeixin per veure quin és el millor.

Entrem a un munt de botigues, mirar, remirar, algunes emprovar, d’altres alguna compra i es fa l’hora de dinar.


No ens ho pensem anem a l’Hortet, un restaurant vegetarià/Vega ja conegut per complaure la Núria. Que bo tot! Que bé dinem!





Encara tenim bateria i ens acostem al casc antic, entrem a una botiga que per dins es veuen uns antics “banys”, els agrada la visita.



Ara ens acostem a la Plaça Sant Jaume, a veure el famós Pessebre d’enguany. L’entendrem? Hem llegit molts comentaris. Ja el tenim davant... com sabem adaptar-nos diem que, li busquem l’esperit nadalenc i ho entenem.




Ja va enfosquin gaudim fent el recorregut per les paradetes de Santa Llúcia, admirem els carrers il·luminats i ja disposades a tornar.

                       










 Sembla però que ens falta alguna cosa. FER UN SUÍS!!!! Apa cap al carrer Petritxol, una bona estona de cua per entrar al “Dulcinea”, sembla que tothom hem pensat el mateix, però ha valgut la pena, que bo!!!!





                         

                                   M'agrada Barcelona!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada