4 de febrer del 2018

LA MONA DE PASQUA, PINGÜÍ

UNA MONA DE PASQUA EN FORMA DE PINGÜÍ


Tot el pingüí està fet amb xocolata fosa i  un cop s'ha refredat la retallo amb la punta d'un ganivet per tal d'anar donant-li forma.
El bec i les potes estan fetes amb la mateixa xocolata blanca i un punt de colorant.
Els blocs de gel són trossos de pa de pessic folrats amb fondant blanc. 

Pa de pessic

 Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)

Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC)
(Recepta familiar)

 Fondre la xocolata

Posar la xocolata, especial per fondre, dins un recipient apte pel microones, amb una mica de mantega, cal vigilar doncs va ràpid.
No poso temps (minuts) doncs depèn de l'aparell.
Un cop es retira s'ha d'anar remenant fins que queda molt lluent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada