UNA MONA DE PASQUA EN FORMA DE PINGÜÍ
Tot el pingüí està fet amb xocolata fosa i un cop s'ha refredat la retallo amb la punta d'un ganivet per tal d'anar donant-li forma.
El bec i les potes estan fetes amb la mateixa xocolata blanca i un punt de colorant.
Els blocs de gel són trossos de pa de pessic folrats amb fondant blanc.
Pa de pessic
Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)
Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC )
(Recepta familiar)
(Recepta familiar)
Fondre la xocolata
Posar la xocolata,
especial per fondre, dins un recipient apte pel microones, amb una mica de
mantega, cal vigilar doncs va ràpid.
No poso temps (minuts) doncs depèn
de l'aparell.
Un cop es retira s'ha
d'anar remenant fins que queda molt lluent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada