PASTÍS D'ANIVERSARI
Per tal de que les maduixes quedessin enganxades vaig
posar-hi una lleugera capa de xocolata
La gràcia de la decoració són les neules posades a tot el
voltant i lligar-hi una cinta amb un llaç com a acabat.
Ingredients "ganache"
200 g de xocolata negra
200 ml de nata per muntar
mantega (opcional)
Jo normalment poso un
rajolí de brandy.
La base és el pa de pessic clàssic.
Pa de pessic
Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)
Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC )
(Recepta familiar)
(Recepta familiar)
Nyam nyam
ResponElimina