17 de febrer del 2018

Pastís amb maduixes i xocolata


PASTÍS D'ANIVERSARI



 Aquest pastís, te la base clàssica de pastís genovès i el vaig omplir amb “ganache” de xocolata.
Per tal de que les maduixes quedessin enganxades vaig posar-hi una lleugera capa de xocolata
La gràcia de la decoració són les neules posades a tot el voltant i lligar-hi una cinta amb un llaç com a acabat.

Ingredients "ganache"

200 g de xocolata negra
200 ml de nata per muntar
mantega (opcional)
Jo normalment poso un rajolí de brandy.


La base és el pa de pessic clàssic.

Pa de pessic

 Ingredients:
4 ous
1 vas de sucre
1 vas de farina
(vas tipus nocilla els que utilitzem a diari)

Batre les clares fins fer-les a punt de neu
Posar-hi un vas de sucre
Afegir-hi els 4 rovells d’ou
i un vas de farina amb un pols de llevat royal
tot ben batut
Posar-ho en una safata i al forn que ja estarà calent (200ºC)
(Recepta familiar)


1 comentari: